Néha jól jön a segítség!

Vagyunk így egy páran, sokszor csak azért kell a segítség, mert rohanunk, kapkodunk de ennek ellenére szeretnénk valami nagyszerűt adni, alkotni. Ezt viszont egyedül nem tudjuk száz százalékosan véghez vinni, vagy mégis? Az idő rövid, a munka sok, otthoni dolgok igaz mindig megvárnak, de előbb utóbb a fejünk fölé tornyosulnak. Nyári szünet lévén a nyaralásokat tervezgetjük, szervezzük, sőt lehet, hogy épp nyaralunk, vagy már csak rendezgetjük magunkban az emlékeket, újra érezzük  a tenger illatát, látjuk a kivilágított pálmafákat, halljuk a  piac zsivaját, a szűk sikátorokban nyüzsgő tömeg zaját, szinte előttünk van a bazársor sok színes holmija, a tengerparti naplemente, a hűsítő koktélok, hatalmas jachtok....
Lehet, hogy van időnk és kedvünk hosszasan időzni a gép előtt, vagy a mobilunkon lógva kiválasztani a közelgő alkalmakra az ajándékokat, de lehet, hogy se kedvünk, se időnk nincs mindehhez.
Mert azért szerencsére alkalom mindig van! És lehet igazi meglepetést készíteni, vagy készíttetni, például a manosmile oldalon. Igyekeztünk úgy megalkotni ezt az oldalt, hogy felhasználó barát, jól érthető legyen, de azért megpróbálok most nektek segítséget nyújtani a gyors, és lényegre törő használathoz.
Lehet, hogy az egész egy rajzzal kezdődik 😀

De lehet, hogy egy esküvői meghívóval vagy fotóval.

Ha lehet, akkor szkenneljétek be a rajzot, képet, meghívót, ha nem tudjátok, akkor elő a mobilokkal, fényképező gépekkel és fotózzátok!
Aztán menjetek fel a www.manosmile.hu oldalra. 😃 ott várnak rátok az ötletek, de ti is kreálhattok új, személyes, kedves ajándékokat, emlékeket!


Keresgéljetek és ha kiválasztottátok, töltsétek fel hozzá a képet! Ha bármiben elbizonytalanodtatok, írjatok, hívjatok! Utána már csak várnotok kell a futárt. 

Egyébként örömmel jelentem, hogy nem csak GLS szállítási lehetőség van már, hanem Foxpost is. Válasszátok azt, amelyik szimpatikusabb. Amit tudnotok kell, hogy Foxpostnál egy nappal több a szállítási idő, így ha ki vagytok futva az időből érdemes a valamivel drágább, de gyorsabb szolgáltatást választani.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések