Milyen legyen a nászajándék?

Felmerülhet, hogy milyen egy igazán jó nászajándék?
Nyilvánvaló, hogy a pénz az első, amit kérni szoktak a párok, valamilyen burkolt, rigmusos formában. Nem úgy mint a  mi időnkben😃 - ne haragudjatok, de nem hagyhattam ki. Milyen távolinak tűnt még 18 évvel ezelőtt ez a mondat számomra, mikor édesanyám stafírungról beszélt és bezzeg az ő idejében úgy volt, hogy a lányt a saját családja kistafírungolta, azaz megvett neki minden háztartáshoz kellő "induló szettet". Törölközők, ágynemű, fazekak, konyharuha stb. Az esküvőről már ne is beszéljünk, alap volt, hogy az asszonyok összehordták a süteményeket. Mondjuk ez még divat számos kistelepülésen, de azért valljuk be, hogy nem ez a jellemző. Valóban sokat változott minden. A mi időnkben úgy volt 😉, hogy volt egy nászajándéklista, amiből válogathatott a  násznép és beszerezhették az új háztartáshoz a szükséges dolgokat. Mi például mikrosütőt kaptunk az esküvőnkre, meg hollóházi porcelán étkészletet. Ne nevessetek, drága dolgok voltak ezek.
De mostanában inkább megveszi a pár majd az ikeában, vagy már rég megvették. Visszatérve az eredeti kérdéshez, milyen legyen akkor mégis egy jó nászajándék?
Legyen egy szép boríték, de az se muszáj egyébként, hiszen jópofa összetekergetni a papírpénzt és betenni bármilyen üvegbe, vagy pohárba. Például, aki szereti a retrót betekergetheti zománcos bögrébe is!
Ha a hagyományos borítékot választjuk, én akkor is szeretek valami egyedit ajándékozni mellé, amit majd használnak, vagy emlékezteti őket a NAGY napra. Adhatunk szép párnát, a selyem párna ide nagyon illik és nagyon szép is! Nem kell, hogy a nappaliba kerüljön, a hálószoba éke lehet!



Megmondom őszintén én szeretem azokat a dolgokat, amiket tudok majd használni, ezért tartom nagyon jó ötletnek a dobozt. Egyelőre a nagy dobozt tudom nektek most bemutatni, de készül egy másik nagyon elegáns meglepetés is!
Nagyon egyedivé válhat egy doboz, főleg, ha az esküvői meghívó színes és rá lehet valahogyan szerkeszteni. Ettől egyébként meg ne ijedjetek meg, ha csak befotózzátok, csodákat tudunk művelni, nem kell hozzá a legjobb szkenner, no persze nyilván annak az ajándéknak lesz a legélethűbb megjelenése, aminek a motívumát szkennelik.
Ez a doboz rejteke lehet az esküvői emlékeknek. Én most szembesültem azzal, hogy nincs meg az esküvői meghívónk. Pedig tudom, hogy eltettem, valahová.... de hová? Ez a doboz szem előtt lehet, akár a nappaliban is, mert dekoratív.
Manapság divat kitenni valami kedves kis ajándékot a násznépnek, ebből is el lehet tenni pár darabot emlékül, nem beszélve a jókívánság tábláról, emlékkönyvről stb... Ez a doboz olyan jó méretű, hogy még egy pár asztaldekoráció is bekerülhet, vagy fátyol, esetleg kesztyű (bár az mostanában nem divat), amit majd büszkén mutathatnak meg unokáiknak. 
Amit szeretek még ebben a dobozban, hogy teljesen kézzel készül, természetes anyagokból, és ilyet tuti nem kapsz a közeli szupermarketben!
 
Ha a hasznos dolgok mellet a humor is az életetek része, akkor bátran ajánlom 
a kötényeket! Mert tudjátok a nőknek mindig igazuk van. Régi mondás, de igaz 😁! 
Így hát a pár is biztos értékelni fogja, főleg, ha szeretnek sütni-főzni együtt, vagy ha nem, akkor majd fognak!
Ha esetleg nem olvasható: Mr. Right és Mrs. always Right.
 

Ha már a humoros, ötletes dolgoknál tartunk, ajánlom figyelmetekbe legújabb termékeinket, a boros szetteket, főleg, ha tudjátok, hogy az ifjú pár szereti a rozé fröccsöt, vagy a jó borokat csak úgy, a nap végén, vagy alkalmakra. Az első megoldás, ha tudtok a meghívóból motívumot küldeni, akkor a borcímke személyessé teszi majd a boros szettet.
A fém üveg kettényitható, oda vannak elrejtve a kellékek. Lehet, hogy nem kerül mindennapi használatba, de amikor előkerül, szép emlékeket idéz majd!
Mi kaptunk bort az esküvőnkre, amit nem volt szívem felbontani... hát kétlem, hogy abból jóízűt fogunk még valaha kortyolgatni! De ha boros szettet kaptunk volna, az is meglenne és hasznát is venném! 😂😃😀










Van egy másik lehetőség a bort kedvelő párok ajándékozására, méghozzá ez a bambusz dobozban található a 4 részes faberakású boros szett  mely bornyitót, cseppőrt, kiöntőt és borhőmérőt tartalmaz. A bambusz dobozt gravírozni lehet, a két névvel, vagy egyéb ötleteket is meg lehet valósítani rajta. 
Ez az ajándék is jól áll a boríték mellé majd!
Tehát milyen legyen egy nászajándék? Legyen  egyedi, személyes, emlékeztessen, minőségi legyen, ugyanakkor használható! Egyelőre ennyit, kedves olvasóim, ha lesz még ötletem és elkészül a meglepetés, azonnal jelentkezem!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések