Műanyag mentes július! - Itt az idő, hogy elkezdd!

Természetesen a Manosmile is csatlakozik a műanyag mentes július akcióhoz, hiszen számunkra elsődleges szempont a fenntarthatóság, a környezetre való odafigyelés! Ezt ti is megerősítettétek, köszönöm nektek!
Ezért most piacra kerül az öko - bevásárló tasak csomagunk, más néven manosmile ökopack csomagunk, mely 4 méretű hálós zsákocskát tartalmaz, péksüteményekhez, zöldséghez, gyümölcsökhöz kiválóan használható. Ami ebben a történetben egy kicsit több, mint máshol, az az egyediség. Hiszen egyedivé teheted, a tartózsákocskát, saját logóddal, rajzoddal. Adhatod ajándékba, névvel ellátva, vagy csak színes jópofa mintával, amit te rajzoltál!
Ma teszteltük is őket, elmentünk vásárolni és nagyszerű érzés volt nejlonmentesen :)



Amit tudnod kell még róla: kézzel,  egyedileg varrott, minden zsákocska, rendelésre készülnek, tartós, jó minőségű, mosható és magyar termék!
A zsákok méretei:
39*35 cm - zöld színű
32*25 cm - fehér színű
18*20 cm - fehér színű
15*20 cm - fehér színű, egyik oldalára kerülhet majd a te grafikád/rajzod/logód!
Látogassatok el webáruházunkba, ahol megnézegethetitek, hogyan is néznek ki! https://manosmile.hu/szuloknek?product_id=117
Ha nincs rajzod, nincs ötleted, akkor választhatsz kész termékeink közül, 4 féle mintával készülnek! https://manosmile.hu/szuloknek?product_id=116

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések