minőség - a legfontosabb


Ami számomra már a legelején fontos volt az a minőség, hiszen a legféltettebb kincsünk munkáját csak jó minőségű, tartós alapanyagon tudom elképzelni.
Ezért törekedtem arra, hogy lehetőleg a legjobb alaptermékeket válogassam össze, illetve amit lehet, kifejezetten egyedivé tudjunk varázsolni. Ilyen például a doboz, ami lehet számlák, újságok tárolására alkalmas vagy kisebb gyerekjátékok, telefonok, szemüvegek helyévé is válhat. A dobozt kézzel készítik nekünk, egyedi színben - amit a honlapon ki lehet választani -, díszítve a gyermek rajzával. A doboz
grabolit anyaggal kerül bevonásra, tetszés szerinti színben, és belefér pont A4 méretig bármi. Mélysége 10 cm. Ami még fontos, hogy a termék nem csak szép, hanem strapabíró, tartós is, nem esik szét, ugyanakkor dekoratív.
A rajz, ha nem túl jó minőségű, nincs beszkennelve csak befotózva, akkor is szép eredményt adhat, hiszen megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a kapott anyagból. 

eredeti rajz



Ahogy fent említettem, a kapott rajzot, egy kicsit formálni kell, hiszen az oldalakra kerül, nincs mese fel kell darabolnunk, hacsak nem küldesz egy méretben illeszkedő rajzot (10*33,5 cm). A mintán látni, hogy a napocska és a felhő a rövidebb oldalra került, a virágos rét a hosszabb oldalra. Ez nem von le eredetiségéből, sőt.
eredeti rajz


A kézzel készítés sajátossága, hogy a dobozok strapabírók, minőségi alapanyagokból készülnek! Csodás ajándék bármilyen alkalomra!
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések